diumenge, 27 d’abril del 2014

XIMO, UN IRRESPONSABLE BOCAMOLLA



El passat divendres, la Federació de Penyes del Real Mallorca, amb el suport dels Supporters i la FDS, feien pública una nota a la que donaven una estirada d'orelles a directius i jugadors del Mallorca. Podríem discutir si el moment de fer pública aquesta nota de premsa, tenint en compte la proximitat de l'important partit de Mendizorroza, era el més oportu o no. Però aixó son figues d'un altre paner...
      Lasumpte es que al decurs d'aquesta roda de premsa, Miquel Mesquida, president de la Federació de Penyes, va fer un comentari en referencia al rendiment de tres jugadors mallorquins -mallorquinitat de la que podríem parlar.ne- Kevin, Nsue i Ximo. Aquest comentari va provocar que els tres foren xiulats a la sala de Premsa de Son Moix per la resta de penyistes. I en Ximo ho va saber. No sé sí perque al viatge d'anada havía llegit o no el diari. I dic que no ho sé perque tampoc puc assegurar que aquesta al.lot sápiga llegir i escriure. Tal vegada ho sabía perque algú li va contar. El més probable.
     El cert es que dissabte, després del partit, Ximo va tenir la barra i coratge de contestar a Miquel Mesquida. Va dir que no coneixía de res a Mesquida, i que si aquest volía alguna cosa, se li presentes i el coneixería, com si estessim parlant d'un concurs de bellesa, al que es necesari coneixer als concursants. Però no estam parlant d'un concurs de bellesa. I a més, quan Ximo hagi acumulat la meitat dels merits, en feines per el Mallorca, com han fet Mesquida i moltes més persones, ja els demanarà comptes, cosa que em sembla no podrà fer mai.
     Vull dir amb aixó que Mesquida, i altres persones, han fet molt per el Mallorca. Alguns n'han tret profit, però la majoría -com en Miquel Mesquida- ho han fet de forma desinteressada, cosa de la que no pot presumir, ni de aprop ferhi, en Ximo. Un Ximo que encara, li agradi o no, no es ningú. I tal vegada sia el manco indicat per a donar lliçons de mallorquinisme o profesionalitat. Després de tot, cal recordar que va a ser a Ximo al que, encara sient juvenil, la Guardia Civil va enganxar a un control de  alcoholemia, al que va donar positiu i  va passar la nit al calabós de la Guardia Civil, per al día siguent presentar.lo al jutge. Aquest en Ximo. Un gran profesional. I aquestes son les coses que fan aconsellable que tengui la boca tancada, ja que, a més de no ser ningú, es un boca molla i un irresponsable. I just de pensar que en mans de gent com aquest està el Mallorca, ja fa calfrets. Anem be.
     ¡Ah! i amb aixó acabo. Si Ximo vol aceptar un consell, no li convè, gens ni mica, anar a un enfrontament verbal amb Miquel Mesquida. Ell -en Ximo- no el coneix. Jo sí. En Miquel es un amic/germà per a mí. Sè del que parlo. I si en Ximo va a l'enfrontament, quedarà malparat. En Mesquida, li puc assegurar, no li te gens de por i, a més, no te pels a la llengüa.

    PD.- El Baleares ha perdut. Em sap greu. Per el meu amic Nico López i altres amics que respiren per aquest club. I per els jugadors, que no baixen les mans malgrat les coses rares que es donen al Consell d'Administració. Ells ja han complert i es ben segur que jugaran les eliminatoories per pujar. Enhorabona. Han complert de sobres.
    I demàs, a les 20:45, al Palau d'Esports, el Palma Air Europa tindrá una nova oportunitat per a seguir viu a les eliminatories per ascendir. Esperem no els tornin a sorprendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada