dimecres, 23 d’abril del 2014

BAUZA I GOMEZ, HOMOS PRÁCTICS




Tot son crítiques per el nostro estimat president del Govern de les Illes Baleares, José Ramón Bauzá i el seu guardaesquenes, don Antonio Gómez. Tot son crítiques i, ho em de reconeixer, ens passam. Tot el que ells, Bauzá i Gómez, fan es posar tots els medis al nostre abast pèrque tinguem una vida mès fácil. Mès cómoda. Un exemple clar del que dic el tenim, per exemple, en el tema de l'idioma.
      Ells, els nostres estimats Bauzá i Gómez, amb el suport dels clarividents membres de la Asociació Jaume III i el Círculo, fan tot el posible per que entrem al bon cami. Ells, Bauzá, Gómez i les seves quadrilles (¡toreros, toreros!)  tan sols volen que arribem a veure la llum. O sia de que el català es el català i el mallorquí el mallorquí. Son, en Bauzá i Gómez (i la seva tropa) molt bona gent. Tan sols volen que els catalanistes deixem de tocar els collons. Per aixó, per exemple, han decidit posar sal als informatius d'IB3. Eren massa fats i gracies a ells seran més saborosos. No us preocupeu, tan a la Radio com a la televisio, a més de profesionals competents, tambè hi ha els típics llepaculs que contriburan a que els primers passin per el cercol. I be que faran, perque es molt important que els quatre moixos que veim o escoltam IB3, gracies al ben fer de Bauzá i Gómez, a més de els seus escolans i escolanets, arribem a entrar al bon camí idiomatic.
       Son encantadors. Em refereixo a Bauzá i Gómez i a tots els seus escolans i escolanets. Hi ha que veure lo bona gent que son. Com ho prova el fet de que estiguin disposats a compartir amb tots nosaltres els seus cononeixements lingüitics que, en el cas de Bauzá i Gómez, están fora de tot dubta. A partir d'ara, per tant, Presidencia i Vicepresidencia del Govern de les Illes Balears serà una mena de finestreta única per a tots els nostres problemes. ¿Qué vull dir, amb aixó? Senzillament, que si a partir d'ara teniu qualque problema d'idioma, amb una trucada de telefon, Bauzá i Gómez ens treuran de dubtes. Per suposat que abans d'anar a una apotecaría, per tal d'evitar que l'apotecari ens doni gat per llebre, en Bauzá ens dirá quins son els supositoris millors per a baixar l'inflamació d'ousels ous. I pel que fa a Gómez, si teniu necesitar d'ajuda per tallar qualque brot de roser, podem confiar amb els seus coneixaments de garriguer. Aixó va quedar clar el passat estiu en el fot de Tramuntana. Era la primera vegada que a la vicepresidencia del Govern hi havía un garriguer i així i tot es va produir el foc més important de les Illes. Son molt competents...
         Pero aixó no es tot. Bauzá i Gómez, i la seva tropa, son uns fenomens a altres camps. Si teniu qualque pana al cotxe o a la moto, ells ho arreglaran. Les dones ja no importa vagin al ginecoleg. Ells son especalistes en temes d'ovaris. Ni els homes a l'huroleg. Bauzá i Gómez en saben molt de collons inflats. Son molt bona gent. No els mereixem. Perque si tenim problemes de cor, ja no importa anem al cardioleg. Tots a la finestreta del coneixement únic comandada per Bauzá i Gómez. Tambe, m'ha assegurat quí ho sap, saben molt d'ossos. Per tant, fora perdre el temps amb traumatolegs. I així podríem seguir amb totes les carreres o oficis. Ells, Bauzá i Gómez, i tota la seva tropa, a més de renombrats filolegs son gent molt competent en tot el que toquen. Per tant, resem, resem molt i fervorosament perque, com ja va fer amb el Caudillo, Deus els ens guardi molts d'anys. Després de tot ¿qué sería de nosaltres, pobres desgracits, sense ells?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada