dilluns, 18 d’abril del 2011

TIRAR ELS DOBLERS PUBLICS

Versió en català del Foc i Fum, publicat a l’edició d’avui a Diario de Mallorca
El Consell de Mallorca ha concedit 40.000 euros de subvenció a la Federació de Penyes del Mallorca en concepte d'ajuda pel desplaçament en autocar des de la part forana fins a l’estadi de Son Moix. No crec que s'hagi comès il·legalitat alguna. Però immoral, tenint en compte la que cau avui dia, si que em sembla immoral. Hi ha mil! finalitats molt més ètiques que la que ens ocupa. Ah! i admeto que el polític de torn em qualifiqui de demagog. Com si diu missa...

El més trist, no obstant això es que a la Fundació de l'Atlètico Baleares, amb finalitats i objectius molt més lloables que viatjar en autocar subvencionat per veure futbol, li han denegat una ajuda de 30.000 euros. Realment lamentable. Em sembla que la meva benvolguda Francina Armengol i el meu estimat Toni Alemany, aquesta vegada han pixat fora de test.
 
Amb aquesta conducta, l'única cosa que es fa és donar arguments a qui parla de discriminació, com el cortijero Fernando Crespí, que exerceix de president de l'Atlètico Baleares, a les ordres de Tolo Cursach, que és qui realment mana.

Festa mallorquinista a Bunyola
La penya de Bunyola del Real Mallorca, el dilluns va celebrar el seu cinquè aniversari amb una festa de pinyol vermell a sa plaça. Molts d’anys.

La paella, un èxit relatiu
Els membres de la Federació de Penyes del Real Mallorca no acaben de donar-se besades a ells mateixos per lo bé que, segons ells, ho van fer en el tema de la paella dissabte passat. Siguem objectius. No vull enganyar-los i reconeguem que hi ha molt que millorar. Molta cua. Massa cua. Quant a la qualitat, booooono... I dir, a les nou i deu, que s'ha acabat la paella, demanant a la gent que s'esperi “cinc minuts”, no és de rebut.

Alba Torrens i Lucas Mondelo
Ja en parlava fa un parell de dies, però ho vull repetir. La binissalemera Alba Torrens ha triomfat. Ho mereix. Vagi des d'aquí, a ella i als seus pares, la meva més sincera felicitació. Ha arribat, però amb molt sacrifici. El seu té molt mèrit.
També m'alegro per el seu entrenador, Lucas Mondelo, responsable tècnic del Halcón Avenida, equip d'Alba Torrens. Recordem que Lucas va estar diverses temporades a Palma. Va ser un dels damnificats del Jovent i també sap el que és sacrificar-se per arribar. I ara, no creguin... El seu contracte es de tan sols 24.000 euros. I pel que fa a incentius, 2.000 per objectiu aconseguit. Amb una curiositat, tenia incentiu previst per classificar a l'equip per a la final a quatre, però no per guanyar-la. Sort, Lucas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada