diumenge, 24 d’abril del 2011

A SEVILLA AMB EL PLATJA PALMA

El proper dia 14 de maig, el Platja de Palma, campió del grup E d'EBA, clasificació que ha aconquerit sense quassi tocar voreres, disputa el partit d'anada de la primera eliminatòria de playoff. Arriba l'hora de la veritat per l'equip de s'Arenal. Res del fet fins ara serveix i cal començar de ben nou. I per aquest recomençament, en primera instancia els esperen els sevillans de Morón de la Frontera, un dur rival.
Així les coses, i per tal de recolzar l'equip en tan transcendental trobada, la directiva del club, amb la col·laboració d'Air Europa, ha preparat un viatge d'alló més engrescador, i a més a uns preus tirats, per als afeccionats que desitgin gaudir del partit i al mateix temps fer turisme per l'atractiva capital andalusa o el seu entorn.
El viatge, no hi es de més facem una mica de propaganda, ja que el fet ho val, inclou avió, trasllats, entrades al partit (20 hores) i estada a un hotel de 4 estrelles. La sortida és el dissabte a les 10:20 i el retorn el diumenge a les 16:25. En poques paraules, trenta hores de bauxa i divertimento a tota màsquina. Per cert, us recomano que després del partit de dissabte i sopar, pegueu un bot a Casa Anselma, al barri de Triana. ¡Es maaaassa! Tal vegada no hi seria de més que miressiu de reservar cadira.
¡Ah!, m'oblidava, el preu per persona és de 80 euros en A/D, 90 euros en mitja pensió i 100 euros en pensió completa (moderi dissabte i moderi diumenge). Apa donç ¡a Sevilla!, que tieee algo epezziaaaa...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada