diumenge, 20 d’abril del 2014

MALLORCA I PALMA AIR EUROPA, PINTEN BASTOS


Crec que era a principis d'aquesta setmana quan Claaseen deia que l'oferta feta al seu dia per a comprar les accions de Serra Ferrer i Cerda es quedaven a res, dient que a partir d'ara no donava més que un euro per acció. Per alguns, especialment per els tres o quatre articulistes/periodistes panxa contentes o menjadors de mabre d'en Serra Ferrer, aixó era una auténtica ofensa. Una presa de pel. Un sortida de botador. Una xulada, i tot el que vostes vulguin, de part de l'alemany.
    Pero el temps i els resultats donen la rao a l'accionista alemny. Les accions del Malorca, ens agradi o no ens agradi, no valen res. En absolut. I més després de la derrota d'avui a Palma front al Depor. Quina vergonya... I si Claaseen te rao tambè la te, sens dubta, l'entrenador Lluis Carreras quan no s'amaga i reconeix que "necessitem l'ajut de tots, de qualsesol. No sè de quí, pero necessitem ajud" I necessiten ajut perque l'equip s'en va a Segona B. L'any passat ningú va voler veure, fins a darrera hora, que anaven a Segona. Enguany, encara son pocs, molts pocs, els que juguen en la posibilitat d'un nou descens. Per tant, tambè te rao en Lluis Carreras.
      Un descens que voldriem no es donés. Ara, tampoc convè perdre de vista el detall de que si es produeix, sería el quart -QUART- descens amb Serra Ferrer com a máxim responsable esportiu. Serien dos del segon equip, de Segona B a Tercera, i dos del primer. De Primera a Segona i de Segona a Segona B. I així i tot, ja ho veim, Serra Ferrer segueix sient intocable per a molts de periodistes. No tots. Pero si per a molts. I consti, que amb aixó no volem dir, ni molt manco, que els altres estiguin nets de curpa. Ni molt manco. Pero que Serra es el que, entre una cosa i una altre en te més, aixó ho tenc clarísim.
   I hem parlat de Lluis Carreras. Per a mí no responsable de la situació. Per tant, em demano si Oltra era el culpable. El temps i els resultats demostren que no. I arribats a aquest punt, crec arribat el moment de canviar d'esport i escriure quatre retxes de bàsquet, ja que el Palma Air Europa començava ahir les eliminatories per ascendir a LEB Or. Una eliminatoria que l'equip ciutadà va saldar amb derrota a Palma. Mal assumpte. Se els han posat les coses costa amunt. I una derrota que fa ens demanem, i no es la primera vegada que ho feim, si era necesaria la destitució de Maties Cerdà com entrenador, canviant.lo per Angel Cepeda. I consti, que no tenc res a dir de Angel Cepeda. Em refereixo, única i exclusivament, a uns fets. Una altra historia es si era bo i convenient que Maties Cerdà començès una nova temporada, crec que la setena, a l'equip de la Platja de Palma.
    En poques paraules, que pinten bastos per el Mallorca i el Palma Air Europa. Ara tan sols cal esperar que les coses s'adressin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada