diumenge, 20 d’abril del 2014

                                                                          Foto de Diario de Mallorca


ELS REIS I BAUZÁ HAN ANAT A MISA


Els Reis d'Espanya, Juan Carlos i Sofia, acompanyats del fill Felipe, la nora Letizia i la filla, Elena (els altres, els de Palma, no tenen collons ni ovaris de venir per aquí) més les dues netes, han anat avui a Misa. I ho han fet a la Seu de Palma. I aixó, per lo vist, es noticia de primer nivell per a tots els medis informatius.
     La noticia, de totes maneras, al manco baix el meu punt de vista, no estava en si han anat o no a Misa. La noticia, per a mí, es que ses majestats borbóniques hagin arribat en cotxes distints. Ella, la Reina, amb un i el ell, el Rei, amb un altra, acompanyant a la filla Helena. Hem demano si aixó es podría deure a que Juan Carlos ja està fins als nassos de compartir cotxe amb la dona, o perque no es refiava de que la seva filla es pogues perdre... ¡Ah! i en Borbon jove i la seva dona, amb un altre. ¡Visca l'estalvi!
     Però hi ha hagut més detalls curiosos i destacables. I amb aquest cas el protagonista ha estat l'indigne president del Govern de les Illes Balears, el tal Bauzá, que tambè ha anat a Misa amb ses majestats. Sempre he tingut entes que, per questions de protocol es la personalitat de major rang el que te la potestat de decidir els gestos a l'hora de les salutacions. El Rei et dona la ma, tu respons, la Reina, etcétera. Donç be, Bauzá no s'ha tallat gens ni mica en, a més de repondre amb la donada de mans, forçar una -ell- una abraçada amb el Rei o amb l'atreviment de besar a la galta a Letizia, cosa de la que aquesta pasava olimpicament. No puc dir que ha fet amb la Reina, amb Elena i les nines, perque ja no m'hi he fixat. Ara, avui tenc una mica més clara, i es que aquest, en Bauzá, a més d'un mal governant i magnífic alumne del millor dictador, tambè es un auténtic  cap de fava...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada