divendres, 8 d’abril del 2011

PERE TERRASA, EL MALLORCA I EL BALEARES

D'entrada vull deixar clar que del novembre ençà ja no faig feina a IB3TV. Per tant, aixó ja no es motiu de que puguin dir que el que segueix es una defensa aferrissada de Pere Terrasa, director general d'IB3. Si li ve de gust, ell ja es prou grandet per a ferho. El que vull fer aquí es contar una historia de de despropòsits. Llegiu, per favor...
Hi ha gent que li agrada més sortir als diaris que un caramel a un nin. I una d'aquestes persones es Miquel Pou Vicens, homo que comparteix la seva condició de baleárico amb la de culè. En nom del Barça ja va tenir els seus dies de glòria, ara intenta repetir.ho amb el Baleares. M'explicaré.
 Per els que no ho sàpiguen diré que en Miquel Pou Vicens, auxiliar administratiu de l'Universitat, es aficionat al fútbol i com a tal exerceix de soci de la prestigiosa penya llevantina del Barça, Tamarells, a la vegada que, suposo, es tambè soci de l'Atlético Baleares. O al menys es directiu responsable de l'area de social del club blanquiblau. Idó be, aquest personatje ja va sortir als diaris fa un parell de mesos, quan pretenía presentar-se a les eleccions del Barça. Era temps de mancança de material i alguns mitjans li feren una mica de cas. Així i tot, aviat es va desinflar. Ni tan sols va aconseguir prou signatures com aval. Per tant, fou un vist i no vist. Així i tot, l'homo no es va desanimar i ara n'ha montada una altre.
Fa uns dies va presentar un escrit, davant la Fiscalia Anticorrupció, centrat en la figura de Pere Terrassa, director general del grup audiovisual, IB3, carrec que comparteix amb la condició d'accionista del Real Mallorca. I per aquí van els tirs. La gent de l'Atlético Baleares, amb guerra amb IB3TV, degut a que no els donen els doblers que ells creuen es mereixen, intenten enganxar a Pere Terrassa, intentant esbrinar si es legal la seva condició de màxim responsable de lens radio-televisiu amb la d'accioniste de la societat mallorquinista. A l'esmentat escrit a la Fiscalia, Miquel Pou Vicens també demana si IB3 paga al Mallorca alguna quantitat fora de lloc, sense cap tipus de contraprestació.
   A partir d'aquí, per tant, manca saber que dirà o farà la gent de la Fiscalia. Una posibilitat es que, arran de l'esmentada denúncia, el jutge faci tornar els contracte enrere. Aixó no ho duría a Lluc. I la veritat que em semblaria be. Molt be, ja que donar aquesta doblerada (tres milions d'euros) al Mallorca em sembla una bestiesa. Com una bestiesa em sembla que es doni un euro als equips de Segona Divisió B de fútbol, als de bàsquet (Menorca i Mallorca) o a la Tercera Divisió de fútbol.
Tothom vul xuclar de la mamella d'IB3. També els baleáricos. Sense tenir en compte que estam parlant d'una televisió autonómica d'un petit país al que som 'quatre i el cabo'. I si no poden xuclar, com en el cas del Baleares, res millor que ¡a la barra! i a emprenyar la boga.
I aixó es el que fa el personatge d'aquesta història, l'esmentat Miquel Pou Vicens. Intentar tocar els collons per a veure si així surt als diaris, encara que, em sembla, avui per avui no li han fet massa cas. Pobre homo... Quin disgust deu portar damunt. I quin disgust es portarà quan li diguin que no hi ha res contra Pere Terrasa. Repetesc que, tal vegada, es podría fer renegociar el conveni entre el Mallorca i IB3, peró en Pere Terrasa no pinta res, a aquesta historia. I tot per una senzilla raó. Ell no ha signat res, absolutament res, amb el Mallorca. Qui primer ho va fer va ser Maria Umbert, per indicació del Deu Matas. A aquell temps jo ja feia feina a la televisió autonómica i, si fa no fa, se de el que parlo. Com tambè va ser el Deu Matas quí va ordenar que es donessin cent vuintanta mil euros a repartir entre els equips de Tercera Divisió. I no parlem de les bestieses que el mateix Deu Matas va incitar a fer amb el Menorca Bàsquet. Quedí clar que Toni Martorell, que va substitur a l'Umbert, tambè va revisar el conveni, sent Vicenç Grande propietari i president del Mallorca. Peró en Terrasa, no. Aquí, per tant, els baleáricos sembla que han trobat os. Com os trobaran en el teme de si pot compartir el carrec de director general d'IB3 amb el d'accionista del Mallorca ¿qué pensen, que en Terrasa es molt bambol? Podría ser que ho fos una mica, però no massa. Vull dir amb aixó que, a mí em consta, en Terrasa va remoure cel i terra, missers particulars, de l'empresa i del Govern, per a saber si la situació era o no legal. Donç be, tots li daren la seva bendició, ja que la incompatibilitat sería a partir d'un deu per cent d'accions del Mallorca, i fins aquí em sembla que encara no hi ha arribat. Per tant, ja ho saben aquesta genteta del Baleares, a seguir fent randa...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada