dimecres, 13 d’abril del 2011

DISSABTE, TOTS AL TONI SERVERA

Dissabte, l’equip d’EBA del Bahia San Agustín, el Platja de Palma, va fer historia, ja que, guanyant a la pista del Castelló, a la que no hi havia guanyat mai en les anteriors cinq oportunitats que la va visitar, es proclamà campió matemàtic de la lliga regular del grup E d’EBA a manca de dues jornades per acabar.
                I va fer historia perque, primer, tal vegada sia la fita més important d un equip del club arenaler en els seus trenta anys d’historia. I ho ha fet amb tan sols dues derrotes en tot el que es porta de lliga regular. El que sutceiesquí en les dues jornades que resten, per tant, ja poc importa, encara que millor si s’acaba amb el mateix balanç. I també sería una fita histórica si poguessim confirmar que es un dels pocs equips mallorquíns que aconquereix un titol, encara que el de la lliga regular es oficios, a una categoría estatal. Podría ser que ni hagi hagut algún altre, encara que a aquets moments no tenim les dades a l’abast i no ho podem asegurar, però em sembla que sobrarien dits d’una mà per a contarlos.
                               Es tracta, per tant, d’un fet poc més o manco important en l’història del bàsquet mallorquí, el que fa que sia una llàstima, una auténtica llàstima, que hagi estat tan poc valorat per els medis de comunicación de Ciutat. Però ja es sap, per a molts de periodistas, el mon de l’esport, aquí, a la nostra Illa, es redueix al Mallorca, Nadal, Lorenzo, Madrid, Barça i aquest de la Fórmula 1, el tal Alonso. I llavors, si sobra qualque cosa, es reparteix. ¿qué hi farem? Per tant, el proper dissabte, a les set de l’horabaixa, el pavelló Toni Servera hauría de tornar ser escenari d’una gran entrada, com ja ho fou fa quinze diez. Els homos de Maties Cerdà, i el mateix Matíes i els seus col.laboradors, ho mereixen. Com ho mereix altre gent. Però bono, per avui, ho deixarem així. Dissabte, tots al Toni Servera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada